Masoveria rural independent

La casa

La casa rural Masia de Guixerons és una masoveria rural independent envoltada de natura i localitzada en el municipi de Guixers, comarca del Solsonès, dins a la provincia de Lleida. La Masia Guixerons té una capacitat de fins a 7 places, però oferim igualment la possibilitat d'ampliar-ne les places segons petició. La casa es distribueix en tres habitacions, totes elles equipades amb bany. La casa també disposa d'un menjador-cuina i una sala de jocs. Pel que fa al seu exterior, la casa disposa d'un ampli espai verd en mig de la natura i perfectament equipat.

La masia està distribuïda en 3 plantes de la següent manera:

Planta baixa:
Rebost, sala de jocs, bany complert i 1 habitació amb bany.

Primera planta:
Cuina, menjador-saló i bany complert

Segona planta:
2 habitacions amb bany complert cada una.

Exterior 1
IMG_4135
IMG_3753
IMG_3796
IMG_4131
IMG_4133
IMG_3774
IMG_3793
IMG_3772
IMG_4137
IMG_4142
IMG_3787

Gaudeix d'un entorn únic

La Masia Guixerons es troba en un entorn privilegiat, envoltada de natura i punts de interès. Les pistes d'esquí de Port del Comte es troben a 26 kms de la nostra casa rural, mentre que la població de Solsona està situada a 30 kms.

Som ecològics

En aquests temps on l'esser humà ha fet i desfet el que ha volgut a la seva manera, creant un impacte ambiental irreversible, moltes persones quan ens em adonat ens em aixecat i ens hem dit a nosaltres mateixos això NO POT CONTINUAR AIXÍ.

Tots som importants fins i tot les minories , i es que l'ecologisme era una minoria tot i que cada vegada som més i és per una raó , l'humà aprèn dels seus errors i a vegades ha de rectificar i això ens porta a ser millors persones i és per això que intentem aplicar l'ecologisme cada cop més a la nostra vida . Tot i això Masia Guixerons no estem tancats amb banda amb cap ideal ens agrada escoltar, aprendre i millorar dia rere dia.

I es per això que a les nostres instal·acions trobaràs tots els productes de neteja ecològics, ja sigui el sabó de rentar les mans o tan sols el sabó del rentaplats, la fregona, les bayetes, cada petit detall per insignificant que sigui pot ajudar al medi ambient i també a nosaltres per això nosaltres intenem sempre procurar tenir menys impacte en el medi ambient. Per això només et demanem que la brossa és quedi en els contenidors de la casa , volem seguir gaudint d'un paisatge net, tranquil .

Reservar
Català